marți, 10 noiembrie 2009

Gripa porcita.

Mda. Suntem inruditi cu porcii mai mult decat cu orice, exceptand maimutele. Unii descend direct din porci, altii din maimute. Dupa cum probabil bine stiti, nici una din aste doua creaturi nu e prea civilizata. Ce`i drept ca, in societatea noastra. Un porc gentalmen(jentilom) in grajd, poate fii un nesimtit, scarbos de slinos in societatea noastra, ori a maimutelor. Maimutele sunt mai civilizate. Unele chiar zic pardon cand trag un vant cu picatele, pe fata consoarteLOR LOR.

Voi face un mic test de perspicaceitate: -Ce initiaza sau face(nu`mi pot da seama) urmatorul cuplu prezentat in imagine?


   Sunt porci de fapt!!! Stiu ca e greu de crezut. :|
  -Cei care si-au dat seama au 20cm patrati de soric.

Dar sa lasam maimutele in pace! In fond cu ce ne-au gresit ele? Ar trebuii sa aiba drepturi egale - ca si rudele lor mai apropiate africane din america - sa primeasca somaj indemnizat ca si mine, timp de 9 luni, doara oi fii eu mai cu coarne decat ele?? Ar trebuii sa se gaseasca slujbe in strainatate, pentru cele care cunosc o limba de circulatie internationala! As face multe reforme... doar daca as putea lua carma navei lui base`.

Sa trecem la subiect.

Mai, inteligentilor! Care este-ti. De ce sa poarte toata lumea masti d-alde praf? Caci in fond asta sunt! Se folosesc daca tai lemne sau aspiri cu un aspirator defect...samd
Protejeaza un 0.001 la suta probabil. Da stii? Nu ma mir! Din moment ce, cam acelasi lucru este si cu dumneZeu. Toti raspund pana la urma cu aceeasi idee de prost gust. Dupa ce port o conversatie lucida cu vre`un pocait d-asta. "- Da si daca exista, ce ai de pierdut??" Poi ai de pierdut mai gunoiule aratator ce esti! Te prostesti in asa hal incat porti si masca aia de imbecil pe rat!!! Iti garantez ca nu vei gasii un ateu cu masca d-aia! Iar daca gasesti, aplica-i o lovitura a la jean de la craiova peste muian, de sa se culeaga de pe jos cu Micro Aspira Particulatoru(un dispozitiv care te culege de pe trotuar, molecula cu molecula) sau M.A.P. - O sa faci o fapta buna in fata dumnezeului tau imaginar, poti sa fii sigur de asta.

Eu... Din compasiune pentru urmasii mei care, o sa umble pe acest pamant presarat cu idioti, chiar daca, pentru o perioada scurta de timp (vai de voi).
Va Voi Da Un Sfat sau V.V.D.U.S!
- De ce duMnezeu, nu puneti masti doar porcilor??? In fond sunt mai putini decat oameni pe pamant! Daaah...! :-L.
Si fara looser`eli pe viitor ca va indes in cavitatea bucala o bucata de carne! Si nu de porc, dupa cum sunteti tentati toti sa credeti!

Un comentariu: