vineri, 27 noiembrie 2009

Suntem dansator, sau suntem sofer? Ep. 1

 Anumite lucruri ma atrag inexplicabil. Iar ca, un bun sofer, ce sunt, am sa impartasesc unele motivatii:
-Viteza
-Spaima altora
-Slalom,derapaje et drift-uri.
-Respectul - de care am tot auzit in jocuri de gen.

Viteza.
Viteza a fost intotdeauna un indice al calitatii, atat in natura cat si pe drumuri. Fie ca e vorba de plecari in tromba de pe loc, viteza in curbe, viteza de reactie pana si schimbare a vitezelor in concordanta cu pedalat`ul corespunzator. Toata aceasta viteza se traduce din motive necunoscute, in, fericire instant. Respect-ul si adrenalina joaca un rol important in motivatia soferului nebun, caruia ii place sa puna vieti si proprietati in pericol, inclusiv viata si proprietatea lui.

Spaima altora.
Aici respect`ul capata o alta insusire, ce ajuta la clasificarea participantilor la trafic si inlaturarea celor slabi(cei care isi vad de treaba si se tem pentru viata lor) si fricosi - asta pentru ca trebuie sa fii putin sinucigas sa faci jonglerii de genu` in trafic.
Deviza e: Cu cat esti mai mare kamikaze, cu atat esti mai respectat(temut) de restu`. Unde "restu`" poate fii insemnand un club auto, prietenii tai apropiati sau toata lumea(in mintea bolnava a unora).

Slalom,derapaje et drift-uri.
Intra la categoria de Superioritate cei care, nu se pierd in situatii in care practic atarna de un fir de par, o piatra in plus, pe drum putand face diferenta dintre viata sh moarte.
Nimic nu se compara cu sentimentul care totodata tine de acel "Respect" cat si de "spaima altora", atunci cand altu franeaza - ori de multe ori nu apuca sa gandeasca ce s-a intamplat - sau iese inafara carosabilului datorita faptului ca Tu, ai venit intr-un derapaj controlat cu peste 120 la ora si fluieraturi de roti. E super sa simti spaima altora. E un sentiment inaltator, ambrozie, pentru ego`ul tau.

Respectul.
Cred ca am zis destul despre asta. Acum stiti si voi la ce se refera, in filme ori jocuri gen Carbon.

Later edit: Nu`mi place sa aud la stiri despre tineri care mor facand astfel de cascadorii. Nu`mi place sa fie tratat atat de tragic, moartea lor, exclusiv a lor. A sofer-ului. Imi place sa cred ca a murit facand ceea ce ii placea. Cei care fac astfel de lucruri duc lipsa, de futai, de respect de sine ori motivatie de a traii. Nu`i mai jeliti degeaba, in cacat! Oamenilor astia ati putea sa nu mai dati bani pe priveghi si popa. S-ar putea considera sinucidere in multe cazuri. Si in orice caz majoritatea, desi probabil nu stiau, erau atei. Religiosii se tem pentru viata lor mizera si au speranta, asta este unul dintre motivele pentru care, ei cred.      
Parerea mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu